Waarom kiezen voor Vast Op Mobiel

Waarom kiezen voor Vast Op Mobiel

Waarom kiezen voor Vast Op Mobiel, voor dat wij daar antwoord op gaan geven is het natuurlijk wel belangrijk dat u weet wat vast op mobiel nu eigenlijk is.

Je krijgt je eigen vaste nummer op je smartphone. Heel simpel, als het vaste nummer gedraaid wordt, gaat je mobiele telefoon over!

Maar waarom kies je nu voor Vast Op Mobiel?

De laatste tijd merken wij steeds vaker dat klanten altijd telefonisch te woord willen staan. Als je niet op neemt dan kiezen ze toch liever wat anders of je krijgt via social media spam dat je niet bereikbaar bent. Is dat voor jou ook herkenbaar? Wij van Simple Connect heeft daar nu de op lossing voor en dat is Vast op Mobiel. je vaste telefoon gaat over op jouw mobiel!

Vast Op Mobiel

Vast op mobiel, waarom niet gewoon mobiel?

Om een goede zakelijke uitstraling te hebben voor je bedrijf is een vast telefoonnummer wel echt een must. Zo lijk je betrouwbaarder en zullen klanten sneller voor u kiezen dan voor iemand die alleen een mobiele telefoonnummer heeft staan op een site. Daarom is een vast telefoonnummer op mobiel de ideale oplossing voor zakelijke telefonie. Zo ziet je bedrijf er ook zakelijk uit als het om de bereikbaarheid gaat. En klanten hebben niet in de gaten dat hij gewoon over gaat op jou mobiel.

Voicemail

Een aparte voicemail voor je vaste nummer? Geen probleem, de keuze is aan jou om die van je mobiele telefoon of een aparte voicemail in te stellen. Voicemail is een standaard onderdeel van je vast op mobiel abonnement. De ingesproken berichten worden per mail aan je verzonden, inclusief alle bijbehorende gegevens.

Bereikbaarheid instellen

Alleen tijdens kantoortijden bereikbaar zijn? Gesloten tijdens de vakantie? Geen probleem, je geeft zelf door wanneer je bereikbaar bent op je vaste nummer. Standaard kun je zelf aangeven wanneer oproepen naar de voicemail, of bijvoorbeeld naar de antwoordservice van Simple Connect doorgeschakeld moeten worden.

Optioneel: Antwoordservice

Je telefoon laten opnemen als dat zelf niet lukt is handig! Kies daarom voor de handige Antwoordservice van Simple Connect. Voor wanneer je even niet in de gelegenheid bent om de telefoon zelf aan te nemen. Door deze antwoordservice wordt door jouw telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Die wordt je per mail gestuurd met de gegevens en de vraag van de beller.

Telefooncentrale

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.