Het gemak van een Antwoord service

Het gemak van een Antwoord service

Jij bent lekker aan het werk voor je webshop in gepersonaliseerde cadeaus en de telefoon blijft maar afgaan met klanten die allerlei vragen hebben.

Je bent natuurlijk hartstikke blij want je wordt gevonden en je bent bekend dus meer omzet, maar je komt niet toe aan het werk waardoor je steeds meer en meer achter komt te lopen.

Ook dat wil je natuurlijk niet want dan gaat de telefoon nog meer maar dan met vragen waar de bestellingen blijft.

Daar hebben wij van Simple Connect nu de oplossing voor genaamd Antwoord Service en in deze blog leggen wij uit waarom het belangrijk voor jou kan zijn om voor Antwoord service te kiezen.

Antwoordservice

Jouw receptiedienst voor als je even niet bereikbaar bent

De antwoordservice van Simple Connect zorgt ervoor dat je ten aller tijde bereikbaar bent. De antwoordservice neemt jouw gesprek aan wanneer je daar even niet de gelegenheid voor hebt. Jouw oproepen worden altijd professioneel aangenomen en als notitie verstuurd naar het opgegeven mailadres. Jij kan verder met je werk en op een later tijdstip als je al je bestellingen hebt weg gewerkt gaat zitten voor de vragen van de klant. Klant blij dus ook jij blij!

Het is ook mogelijk de antwoordservice te gebruiken op je huidige mobiele nummer. Bij de meeste providers is het mogelijk je oproepen met een code door te schakelen naar een ingesteld nummer zodat de oproepen beantwoord worden door de antwoordservice. Je hoeft dus geen vast telefoonnummer te hebben om deze service toe te voegen.
Al hoewel het natuurlijk wel ook zakelijker uitstraalt als je een vast nummer hebt.

Zo eenvoudig werkt Antwoordservice! Het gemak van een Antwoord service

Zoals de complete dienstverlening van Simple Connect is opgebouwd hebben we ook de antwoordservice zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In 3 simpele stappen kun je gebruikmaken van de dienst en ben je professioneel bereikbaar.

Stap 1 – Laat uw gegevens achter

Wij streven ernaar iedere aanvraag binnen één werkdag te verwerken en de dienst zo snel mogelijk voor je in te richten.

Stap 2 – Activeer de doorschakeling

Afhankelijk van de door jouw gekozen koppeling is je doorschakeling direct actief of dienst deze handmatig geactiveerd te worden. Meer informatie hierover vind je via de Simple helpdesk.

Stap 3 – Je kunt de service nu gebruiken

Na de activatie is jouw antwoordservice direct actief en bruikbaar. Je doorgeschakelde oproepen zullen nu op de gewenste momenten beantwoord worden door de antwoordservice.

Handen vrij

Dus denk jij nu van dat is een handige tool zodat ik makkelijker mijn werk kan doen? Vraag dan nu de antwoord service aan en krijg meteen rust!

Wist je dat wij al een hele boel webshops helpen met dit probleem? Bella Kids is daar 1 van.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.