VoIp Telefoon centrale

VoIp Telefoon centrale

Je begint je eigen bedrijf en er moet zoveel geregeld worden. Neem je personeel aan of doe je het in je eentje. Bij alle soorten bedrijven moet er na gedacht worden hoe je je bedrijf invult

Zo ook hoe je zakelijk bereikbaar wilt zijn. of je een VoIP telefoon centrale nodig hebt?

Vast Op Mobiel

Je wilt dat je bedrijf er zakelijk goed uit ziet met een vaste telefoonnummer. Dit staat sjieker bij jou bedrijf. Maar eigenlijk ben je nooit bij een vast telefoonnummer en ben je veel op pad dus werk je met je mobiele telefoon.

Dus kies je toch maar voor een mobiele telefoon ipv een vast telefoonnummer… Dit hoeft dus helemaal niet!

Wij van Simple Connect hebben een optie vast op mobiel.

Jouw vast toestel telefoonnummer gaat gewoon over op jouw mobiele telefoon. En het handige is dat je zelfs met dit vaste nummer Whats App Business kan downloaden dus je bent ook nog eens via Whats App bereikbaar.

Wil jij meer informatie over Vast op Mobiel? Kijk dan eens op deze pagina

VoIP telefoon centrale

Je begint je bedrijf met heel veel personeel en hebt daarvoor een goede telefonie nodig, want zonder goede telefonie systeem ben je ook niet goed bereikbaar. Gelukkig hebben wij van Simple Connect ook telefoon oplossingen via VoIP Telefoon centrale

Wat is VoIP?

Bij VoIP bel je niet meer via een analoge of digitale (ISDN) lijn, maar via internet. Een belangrijk verschil tussen digitaal bellen en internetbellen is dat digitale telefonie is aangesloten op het openbare telefoonnetwerk. Je belt dan dus via deze aansluiting naar andere telefoonnummers, net zoals je bij een analoge lijn zou doen. Bij internetbellen bel je daarentegen naar IP adressen. De gesprekskwaliteit bij VoIP telefonie is beter dan bij digitaal of analoog bellen.

Voor- en nadelen van VoIP

Met VoIP bel je naar contacten over de hele wereld. Dit doe je tegen een lager vast maandbedrag dan bij analoog of digitaal bellen. Met VoIP is het naast bellen ook mogelijk om andere vormen van communicatie op 1 apparaat te bundelen. Denk hierbij aan je voicemail en e-mail. Dat is handig voor thuis, maar ook op kantoor. Daarnaast heb je de keuze om deze verbindingen te versleutelen, wat afluisteren moeilijk maakt. Naast deze voordelen zijn er ook nadelen aan VoIP. Een VoIP modem is bijvoorbeeld elektrisch, waardoor je bij een stroomstoring geen telefoonverbinding hebt. Internetbellen is ook gevoeliger voor wifi storingen.

Wanneer gebruik ik VoIP?

VoIP wordt vaak voor zakelijke telefonie gebruikt, omdat het verschillende zakelijke voordelen met zich meebrengt. Zo sluit je een VoIP telefoon en een laptop op een poort aan, waardoor je minder bekabeling in je bedrijfspand hebt. Daarnaast kan je een onbeperkt aantal gesprekken via VoIP voeren over één netwerkverbinding. Dankzij het gebruik van IP adressen bel je overal waar je internet hebt. Wil je verhuizen met je bedrijfspand of een extra kantoor openen? VoIP is schaalbaar, wat inhoudt dat je de draadloze verbinding gemakkelijk uitbreidt of verspreidt.

Wat heb ik nodig voor VoIP?

Om te internetbellen met een VoIP telefoon heb je een SIP account nodig. Je krijgt dan een speciaal telefoonnummer dat enkel werkt bij IP telefonie. De mogelijkheden die je hiermee hebt, zijn afhankelijk van de provider. Wij van Simple Connect kunnen u helpen met deze handige VoIP installatie!

Voor meer informatie over de VoIP telefoon centrale’s kijkt u op deze pagina

 

Antwoord service

Misschien zijn jullie in het bedrijf altijd lekker bezig en hebben jullie niet altijd tijd om de telefoon op te nemen, maar je wilt wel altijd bereikbaar zijn voor jouw klanten.

Gelukkig hebben wij ook daar een oplossing voor! Antwoordservice

Jouw receptiedienst voor als je even niet bereikbaar bent

De antwoordservice van Simple Connect zorgt ervoor dat je ten aller tijde bereikbaar bent. De antwoordservice neemt jouw gesprek aan wanneer je daar even niet de gelegenheid voor hebt. Jouw oproepen worden altijd professioneel aangenomen en als notitie verstuurd naar het opgegeven mailadres. Géén vast abonnementskosten, je betaald alleen wanneer je de dienst gebruikt.

 

Wat wil je nog meer?

Zo nu hebben wij al onze diensten uit gelegd en heb je misschien nu genoeg informatie  over zakelijk bereikbaar zijn om jouw bedrijf te starten.

Wil je nou meer informatie hebben? Vul dan onderstaand formulier in of kijk ook eens in onze webshop voor onze telefooncentrale’s

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.