Eenvoudig bereikbaar

Eenvoudig bereikbaar

Eenvoudig professioneel bereikbaar zijn, dat wil toch iedereen? Simple Connect is een initiatief dat is ontstaan om de wereld van telecom en bereikbaarheid eenvoudiger en toegankelijker te maken. Eenvoudig bereikbaar

Vast naar Mobiel

Je krijgt je eigen vaste nummer op je smartphone. Heel simpel, als het vaste nummer gedraaid wordt, gaat je mobiele telefoon over! Deze dienst is speciaal voor zzp’ers en particulieren. Zeker wanneer je gewoon via een vast nummer bereikbaar willen zijn op mobiel; voor een laag bedrag per maand.

Voicemail

Een aparte voicemail voor je vaste nummer? Geen probleem, de keuze is aan jou om die van je mobiele telefoon of een aparte voicemail in te stellen. Voicemail is een standaard onderdeel van je vast op mobiel abonnement. De ingesproken berichten worden per mail aan je verzonden, inclusief alle bijbehorende gegevens.

Bereikbaarheid instellen

Alleen tijdens kantoortijden bereikbaar zijn? Gesloten tijdens de vakantie? Geen probleem, je geeft zelf door wanneer je bereikbaar bent op je vaste nummer. Standaard kun je zelf aangeven wanneer oproepen naar de voicemail, of bijvoorbeeld naar de antwoordservice van Simple Connect doorgeschakeld moeten worden.

Optioneel: Antwoordservice

Je telefoon laten opnemen als dat zelf niet lukt is handig! Kies daarom voor de handige Antwoordservice van Simple Connect. Voor wanneer je even niet in de gelegenheid bent om de telefoon zelf aan te nemen. Door deze antwoordservice wordt door jouw telefoniste een terugbelnotitie gemaakt. Die wordt je per mail gestuurd met de gegevens en de vraag van de beller.

Wist je dat we ook kleine webshops hier mee helpen? Bella Kids is daarom altijd bereikbaar!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.