Antwoordservice

Antwoordservice

Jouw receptiedienst voor als je even niet bereikbaar bent Antwoordservice

De antwoordservice van Simple Connect zorgt ervoor dat je ten aller tijde bereikbaar bent. De antwoordservice neemt jouw gesprek aan wanneer je daar even niet de gelegenheid voor hebt. Jouw oproepen worden altijd professioneel aangenomen en als notitie verstuurd naar het opgegeven mailadres. Géén vast abonnementskosten, je betaald alleen wanneer je de dienst gebruikt.

Zo eenvoudig werkt Antwoordservice!

Zoals de complete dienstverlening van Simple Connect is opgebouwd hebben we ook de antwoordservice zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In 3 simpele stappen kun je gebruikmaken van de dienst en ben je professioneel bereikbaar.

Stap 1 – Laat uw gegevens achter

Wij streven ernaar iedere aanvraag binnen één werkdag te verwerken en de dienst zo snel mogelijk voor je in te richten.

Stap 2 – Activeer de doorschakeling

Afhankelijk van de door jouw gekozen koppeling is je doorschakeling direct actief of dienst deze handmatig geactiveerd te worden. Meer informatie hierover vind je via de Simple helpdesk.

Stap 3 – Je kunt de service nu gebruiken

Na de activatie is jouw antwoordservice direct actief en bruikbaar. Je doorgeschakelde oproepen zullen nu op de gewenste momenten beantwoord worden door de antwoord service.

Ben jij er klaar voor om goed bereikbaar te zijn voor jouw klanten? Neem dan nu de antwoord service van Simple Connect

Over ons Simple Connect

Eigenlijk heel simpel: een normaal, begrijpelijk verhaal bij telefonie. Zo simpel als bijvoorbeeld “Vast op Mobiel”​ waar we in 2017 de markt mee instappen.

Maar daar blijft het niet bij! Simple Connect wil dat ingewikkelde, technische telefonie terugbrengen tot iets heel eenvoudigs. Bij alles wat we doen is onze vraag: is het simpel? Zo niet, dan maken we het simpel. Een voortdurende missie waar we onze klanten graag actief in betrekken.

In april 2017 maken we bijvoorbeeld “Vast op mobiel”​ mogelijk voor Nederland. Gewoon, een vaste lijn, op je mobiel. En als je niet op kan nemen, dan kunnen wij regelen dat er voor je opgenomen wordt. Simpel toch? Dat dachten wij ook. Simple Connect, eenvoudig bereikbaar.

Over ons Simple Connect

Simple Connect is opgericht door mensen die jarenlange ervaring hebben in de telecombranche. Met Simple Connect willen wij telecommunicatiediensten op een eenvoudige wijze en begrijpelijk in de markt zetten. Waarbij de klant zich bezig kan blijven houden met haar business en wij de rest regelen.

Rosorum heeft een super mooi antwoordservice van Simple Connect aan staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.