Klanten en hun eisen

Klanten en hun eisen

Merk jij dat ook?  Klanten en hun eisen

Mijn vrouw heeft een eigen webshop en steeds meer klanten willen telefonische gesprekken hebben. Maar daar zit zij natuurlijk helemaal niet op te wachten want ze wel graag alle aandacht besteden aan het maken van haar items.

Dus hoor haar vaak zeggen, jeetje kan er niet wat aan gedaan worden, of zal ik iemand aan nemen die gewoon de telefoon op neemt?

Gelukkig hebben wij van Simple Connect daar de Oplossing voor!

Antwoordservice

Jouw receptiedienst voor als je even niet bereikbaar bent

De antwoordservice van Simple Connect zorgt ervoor dat je ten aller tijde bereikbaar bent. De antwoordservice neemt jouw gesprek aan wanneer je daar even niet de gelegenheid voor hebt. Jouw oproepen worden altijd professioneel aangenomen en als notitie verstuurd naar het opgegeven mailadres. Géén vast abonnementskosten, je betaald alleen wanneer je de dienst gebruikt.

Zo eenvoudig werkt Antwoordservice!

Zoals de complete dienstverlening van Simple Connect is opgebouwd hebben we ook de antwoordservice zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In 3 simpele stappen kun je gebruikmaken van de dienst en ben je professioneel bereikbaar.

Stap 1 – Laat uw gegevens achter

Wij streven ernaar iedere aanvraag binnen één werkdag te verwerken en de dienst zo snel mogelijk voor je in te richten.

Stap 2 – Activeer de doorschakeling

Afhankelijk van de door jouw gekozen koppeling is je doorschakeling direct actief of dienst deze handmatig geactiveerd te worden. Meer informatie hierover vind je via de Simple helpdesk.

Stap 3 – Je kunt de service nu gebruiken

Na de activatie is jouw antwoordservice direct actief en bruikbaar. Je doorgeschakelde oproepen zullen nu op de gewenste momenten beantwoord worden door de antwoordservice.

Ben jij vanaf vandaag ook altijd bereikbaar?

 

P.s wil je een kijkje nemen welke leuke webshop mijn vrouw heeft? Kijk dan op Bella Kids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.