Hoe werkt dit?

Simple Connect maakt bereikbaarheid wel heel simpel: een normaal,
begrijpelijk verhaal bij nieuwe telefonie.

Zo simpel werkt het:

Registreer je vaste nummer
Kies hiervoor zelf je netnummer

Koppel je mobiele nummer
Heel simpel, je 06-nummer ingeven en bestellen

Klaar! Je vaste lijn gaat over op je mobiele telefoon.
Dat is pas eenvoudig bereikbaar

Telefooncentrale©

Jouw telefonie in de wolken

Hey ondernemer! Jij wilt toch ook graag eenvoudig bereikbaar zijn? Of je nu in je eentje werkzaam bent als ZZP-er, of als grote baas met je kantoor gevestigd bent op de Zuidas, wij regelen het voor je!

We doen niet aan beetje meer voor een beetje meer per maand. Bij Simple Connect krijg je gelijk alles, zonder dat je extra betaalt. We helpen je ook nog eens instellen, super handig!

Ontvang je graag meer informatie? Laat dan even je gegevens achter en het team van Simple Connect neemt contact met je op.

Wil je liever telefonisch contact? We zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: 0172 – 641 646.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig bereikbaar.

Wat we zakelijk Nederland bieden

VoIP Telefooncentrale

Dat is eenvoudig! Bijna alles zit erin om zakelijk eenvoudig bereikbaar te kunnen zijn. Van welkomstboodschap tot smartphone app. En zit jouw functionaliteit er niet bij? Dan waarschijnlijk toch wel. Bel gerust even met onze VoIP specialisten op 0172 – 641 646, zij helpen je graag verder.

Antwoordservice

De antwoordservice neemt jouw gesprek aan wanneer je daar even niet de gelegenheid voor hebt. Jouw oproepen worden altijd professioneel aangenomen en als notitie verstuurd naar het opgegeven mailadres.

ISDN overstappen

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van ISDN en PSTN. Ondanks dat Nederland koploper is op het gebied van digitalisering, zijn we één van de laatste landen met ISDN. Hoogste tijd om over te stappen

Wat zit er in de VoIP Telefooncentrale van Simple Connect?

Dat is eenvoudig! Bijna alles zit erin. Hieronder een greep uit de meest gebruikte functionaliteiten. Zit jouw functionaliteit er niet bij? Dan waarschijnlijk toch wel. Bel gerust even met onze VoIP specialisten op 0172 – 641 646, zij helpen je graag verder.

Functionaliteiten

We doen niet aan een beetje meer voor een beetje meer per maand. Bij Simple Connect krijg je gelijk alles, zonder dat je extra betaalt. We helpen je het ook nog eens instellen, handig hè? Dat betekent:

 • Openingstijden
 • Welkomstboodschap
 • Keuzemenu’s
 • Belgroepen
 • Naamherkenning
 • Wachtrijen
 • Meeluisteren
 • Telefonische vergaderingen (Conference calls)

Liever simpel? Je telefoon gaat natuurlijk ook gewoon over als je gebeld wordt. Ook zonder al die opties. Dat is wat we noemen eenvoudig bereikbaar.

beltarieven binnen nederland:

starttarief  € 0,025 per gesprek

Naar Vaste nummers in NL € 0,024 per minuut

Naar Mobiele nummers in NL € 0,087 per minuut

Samen met 3CX bieden we je één van de meest uitgebreide oplossingen voor telefooncentrales. Eenvoudig bereikbaar voor het kleinbedrijf, instelbare huntgroepen voor grotere organisaties. En natuurlijk heel fijn: via Simple Connect nu voor een veel lager bedrag per maand.

Je kiest eenvoudig zelf waar je lijn overgaat: op je smartphone, toestel, PC of laptop. We bieden je een app voor al je apparaten: Windows, Mac, iOS en Android.

Voor de meeste scenario’s hebben we een aantal standaard manieren om de telefooncentrale mee in te richten. Maar je kan natuurlijk zomaar een bijzondere vraag hebben. Onze consultants helpen je graag met het inrichten. Dat kunnen ze trouwens ook gewoon op afstand, dat is wel zo eenvoudig.

Je vroeg je vast af wat we dan nog meer kunnen bieden. “Alles staat er toch al?” Ja, het meeste wel. Maar wat dacht je van slimme rapportages? Of gesprekken opnemen? Heel simpel allemaal. Kijk hieronder voor de andere features, die we zo simpel mogelijk aan je uitleggen.

Tijdelijk dicht, ook vlak voor Kerst? Is je vrouw bevallen en neem je even wat dagen voor jezelf? Geen punt, we voeren de wijzigingen eenvoudig voor je door in de telefooncentrale. Bel, mail of app ons in dat geval even. Of klik naar een eenvoudig wijzigingsformulier.

“Zeg collega, kun jij deze even nemen?” Je kan gewoon uiteraard ook gewoon intern doorverbinden naar een collega, of bijvoorbeeld naar de afpoeier specialist binnen je team. “Kees! Ze moeten jou hebben!”

Ook als het jou even niet lukt om op te nemen, doet je telefooncentrale gewoon zijn werk. Bijvoorbeeld om 02.00u ‘s nachts. Daar kun je je voicemail voor in laten schakelen. En ken je onze antwoordservice al? Daar nemen ze zelfs ‘s nachts voor je op!

Van de 30 features die we je minimaal kunnen bieden, hebben we de in onze ogen belangrijkste hier voor je benoemd. Maar ja, het kan natuurlijk, dat je net even wat anders wil. Waarschijnlijk kan dat ook. Neem in dat geval even contact op met onze specialisten (linkje)!

    Dit wil ik

Antwoordservice op Vast Nummer

Landelijk onderzoek: Belgedrag in Nederland

Bij Simple Connect doen we onderzoek naar het belgedrag van ondernemingen in Nederland. Wij waarderen je hulp om hier inzicht in te krijgen en verloten daarom onder de inzendingen elke maand Apple Airpods t.w.v. 159 euro! Handig voor onderweg, tijdens een call op kantoor of tijdens het sporten.

In drie stappen doe je al mee!

Doe mee met onze enquête

Maak kans op deze Apple Airpods

Waarom je onze AirPods graag wil winnen?

 • Je kunt draadloos bellen en muziek luisteren
 • Je kunt ze (onderweg) makkelijk en super snel opladen
 • Als je de oordopjes in je oren stopt maken ze automatisch verbinding met je telefoon
 • Je kunt urenlang met vrienden, familie, klanten of collega’s bellen of naar je favoriete muziek luisteren

Eenvoudig bereikbaar.

Laat je terugbellen

Nieuwsgierig? Vragen? Laat ons team je terugbellen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Wanneer is het nieuwe nummer actief?

Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst zal binnen 1 werkdag je abonnement geactiveerd zijn.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt je bestaande telefoonnummer behouden. Hiervoor dien je een nummer portering aan te vragen via administratie@simpleconnect.nl.

Waarom is VoIP bellen goedkoper?

Bellen met VoIP gebeurt via een internetverbinding en niet met een standaard analoge of ISDN telefoonverbinding. Dit zorgt ervoor dat Simple Connect zeer lage beltarieven kan aanbieden. Het gesprek wordt namelijk niet gevoerd via een telefoonverbinding wat betekent dat er geen transportkosten gemaakt worden.