Doe mee met onze enquête

Waarom je onze AirPods graag wil winnen?

Je kunt draadloos bellen en muziek luisteren.
Je kunt ze (onderweg) makkelijk en super snel opladen.
Als je de oordopjes in je oren stopt maken ze automatisch verbinding met je telefoon.
Je kunt urenlang met vrienden, familie, klanten of collega’s bellen of naar je favoriete muziek luisteren.

Maak kans op deze Apple Airpods

Landelijk onderzoek: Belgedrag in Nederland

Bij Simple Connect doen we onderzoek naar het belgedrag van ondernemingen in Nederland. Wij waarderen je hulp om hier inzicht in te krijgen en verloten daarom onder de inzendingen elke maand Apple Airpods t.w.v. 159 euro! Handig voor onderweg, tijdens een call op kantoor of tijdens het sporten.

In drie stappen doe je al mee!

Doe mee met onze enquête

Maak kans op deze Apple Airpods

Waarom je onze AirPods graag wil winnen?

  • Je kunt draadloos bellen en muziek luisteren
  • Je kunt ze (onderweg) makkelijk en super snel opladen
  • Als je de oordopjes in je oren stopt maken ze automatisch verbinding met je telefoon
  • Je kunt urenlang met vrienden, familie, klanten of collega’s bellen of naar je favoriete muziek luisteren

Eenvoudig bereikbaar.

Wat we zakelijk Nederland bieden

Vast op mobiel

Je krijgt je eigen vaste nummer op je smartphone. Heel simpel, als het vaste nummer gedraaid wordt, gaat je mobiele telefoon over! Deze dienst is speciaal voor zzp’ers en particulieren. Zeker wanneer je gewoon via een vast nummer bereikbaar willen zijn op mobiel; voor een laag bedrag per maand.

VoIP Telefooncentrale

Dat is eenvoudig! Bijna alles zit erin om zakelijk eenvoudig bereikbaar te kunnen zijn. Van welkomstboodschap tot smartphone app. En zit jouw functionaliteit er niet bij? Dan waarschijnlijk toch wel. Bel gerust even met onze VoIP specialisten op 0172 – 641 646, zij helpen je graag verder.

Antwoordservice

De antwoordservice neemt jouw gesprek aan wanneer je daar even niet de gelegenheid voor hebt. Jouw oproepen worden altijd professioneel aangenomen en als notitie verstuurd naar het opgegeven mailadres.

Doe maar gewoon

Telecom simpel maken en op een eenvoudige wijze aan klanten leveren. Dat is Simple Connect: een bedrijf dat is opgericht door mensen die jarenlange ervaring hebben in de telecombranche. En dat nu in normaal Nederlands op de markt brengen.

Maandelijks opzegbaar

Bij Simple Connect kun je maandelijks de diensten stopzetten en activeren. Géén langlopende contracten en géén kleine lettertjes. We hebben er namelijk vertrouwen in om je zo lang mogelijk als tevreden klant te mogen houden.

Hou je ons in de gaten?

We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten en het optimaliseren van onze bestaande producten. Onze visie is om onze dienstverlening zo toegankelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Eenvoudig bereikbaar

Wij proberen die ingewikkelde, technische, telefonie terug te brengen tot iets heel eenvoudigs. Bij alles wat we doen is onze vraag: is het simpel? Zo niet, dan maken we het simpel. Een voortdurende missie waar we onze klanten graag actief in betrekken.

Laat je terugbellen

Nieuwsgierig? Vragen? Laat ons team je terugbellen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig bereikbaar.